Vreme je za promene!

Hello prijatelji blogeri! 🙂

Moje ime je Tijana, i, u ovom momentu, imam 24 godine. Započela sam “karijeru” pisca još u osnovnoj školi, negde između 14-te i 15-te godine. Ljubav prema pisanju, iako zamenih olovku tastaturom, nikad nisam izgubila niti umanjila. Baš naprotiv, otkrivanjem bloga kao zanimljive zamene za “papir”, moje pisanje je dobilo novu dimenziju i inspiraciju.

Pre nekoliko godina, kreirala sam svoj prvi blog posvećen fitnessu i želji da trud podelim sa nekim ko prolazi kroz istu situaciju kao i ja. Nekoliko blogova kasnije, napokon sam pronašla svoju temu i svoju družinu. U tom periodu isprobavanja i eksperimentisanja sa različitim blog platformama i temema, prikupilo se zanimljivo znanje i iskustvo.

U julu 2015. godine, moje znanje dobija još jednu, novu dimenziju završavanjem kursa Online Marketing. Sa osmehom na licu i tastaturom pod miškom (jer iza uveta ne može da stane), napokon sam pronašla put kojim želim da idem i u mom profesionalnom životu.

Pisac u duši, online marketar po zanimanju…

Zanima me…

BlogoBranding

Dosadio ti je klasičan Blogger / WordPress izgled? Želiš da mu daš novi sjaj?

Uredi svoj blog na pravi način! Od headera do footera T’s Confidential tim je tu da ti pomogne u organizovanju tvog blogoprostora.

Online Marketing

Potrebna ti je pomoć u online predstavljanju? Želiš da zakoračiš u svet online marketinga i dopreš do svojih klijenata u pravo vreme i na pravom mestu ?

Unapredi svoju online vidljivost već danas!

Virtuelni Asistent

Dopusti da ti vešti i stručni virtuelni asistenti pomognu u svakodnevnoj business / blog organizaciji na pravi način.

Od vođenja društvenih medija do virtuelne sekretarice – virtuelni asistenti su desna ruka tvom online poslovanju.

Novo na blogu

Google Analytics: Razumevanje podataka

Uspešnost vaše naredne online kampanje, odnosno blog posta, najviše zavisi od podataka koje prikupite iz prethodne kampanje i njihovog tumačenja.

Već smo utvrdili da je Google Analytics izuzetno moćna alatka koju marketari širom sveta koriste. Njena moć proističe iz činjenice da dolazi iz rukava internet giganta – Google-a lično.

read more

Pratite nas na društvenim mrežama

Pretraži sajt

Pin It on Pinterest